Els etíops Kejelcha i Teferi guanyen la Mitja Marató de València

La televisió d'À Punt ha retransmés en exclusiva la cita esportiva.

Arribada de Yomif Kejelcha i Senbere Teferi

L'etip Yomif Kejelcha ha guanyat la 29 edició de la Mitja Marató de València en categoria masculina amb una marca de 59 minuts i 4 segons. En categoria femenina, la primera corredora en travessar la línia de meta ha estat la també etíop Senbere Teferi, que ha culminat el recorregut amb una marca d'1 hora 5 minuts i 33 segons.

A les nou del matí començava la 29 edició de la Mitja Marató de València, que amb 17.500 participants tornava a demostrar que és una cita obligada per als aficionats del running.

El corredor del Cárnicas Serrano donava la sorpresa en convertir-se en el millor espanyol de la carrera amb un temps d’01:00:59, que suposava la segona millor marca nacional de la història en aquesta distància. L’atleta del Cárnicas Serrano havia patit una punxada en el quilòmetre 11, però a partir d’ací anava creixent-se fins a aconseguir l’esplèndid registre.

Caigudes inoportunes

En la categoria femenina (on estaven posades les esperances per a batre el rècord del món) dues caigudes de la favorita principal, l’etíop nacionalitzada holandesa Sifan Hassan, han evitat que finalment el registre aconseguit el 2017 per Jocelyn Jepkosgei en aquest mateix escenari es poguera batre. La corredora, que venia de sumar un doblet històric a Doha en 1.500 i 10.000 metres, ha caigut al principi de la prova i un altra vegada quan encapçalava la carrera. La també l’etíop Senbere Teferi ha sabut aprofitar la mala sort de la seua companya per a aconseguir la victòria en solitari amb un temps d’01:05:32.

La millor espanyola era la valenciana Laura Méndez, del Platges de Castelló, que després d’una sèrie de lesions i resultats negatius, s’emocionava amb aquest resultat.

À Punt retransmet la carrera en exclusiva

La televisió pública valenciana ha retransmés en exclusiva i en directe la mitja marató de València. El periodista Xavi Blasco, presentador del programa A córrer en la televisió i la ràdio, serà l’encarregat de narrar la prova.

A la vesprada, a més, la televisió d’À Punt ha programat també un resum especial a partir de les 18:40 hores dels millors moments d’aquesta internacional carrera d’atletisme.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia s'han pogut seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats