"Et trencaré el cap, maricó. Et mataré": jutgen a Torrevella una presumpta agressió homòfoba i racista

La pròxima setmana es coneixerà la sentència del juí, en què el col·lectiu LGTBI ha condemnat uns fets contra les llibertats que considera massa repetits

Presumpta agressió homòfoba a Torrevella

A Torrevella han jutjat aquest dilluns una presumpta agressió homòfoba i racista protagonitzada per l'amo d'un supermercat a un client. El denunciant reclama que a l'agressor li imputen un delicte d'odi.

"Et trencaré el cap, maricó. Et mataré". Aquestes són, segons ha relatat a À Punt el denunciant (que vol mantindre l'anonimat) algunes de les frases que li hauria dit el propietari.

Pressumpta agressió a Torrevella
Pressumpta agressió a Torrevella / À Punt NTC

Segons ha relatat el jove, el propietari d'un supermercat el va agredir verbalment dues vegades perquè no va poder pujar una marraixa d'aigua a la caixa, ja que el jove estava convalescent d'un accident. Dies després, quan va tornar per a demanar el nom del presumpte agressor, hi hagué un tercer atac amb violència física.

El jove reclama sensibilitat social contra aquestes agressions. Segons ha explicat, ha volgut denunciar perquè "no sols ho faig per mi: ho faig perquè això no succeïsca més".

La pròxima setmana es coneixerà la sentència del juí d'aquest dilluns, en què el col·lectiu LGTBI ha condemnat uns fets contra les llibertats massa repetits.

També et pot interessar

stats