Estudiants de la URJC convoquen vaga el 27 de setembre i demanen la dimissió del rector pels "escàndols"

Reclamen també la neteja de la institució i una investigació interna.

Fragment del cartell de la convocatòria en què apareixen Carmen Montón, Pablo Casado i Cristina Cifuentes
Fragment del cartell de la convocatòria en què apareixen Carmen Montón, Pablo Casado i Cristina Cifuentes / Europa Press

Set associacions d’estudiants de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC) han convocat una vaga per al dijous 27 de setembre en què reclamaran la dimissió del rector, Javier Ramos, pels "nombrosos escàndols" relacionats amb titulacions cursades per la classe política que, com afirmen, estan perjudicant la imatge de la universitat.

Alguns dels exemples que citen són el cas dels plagis de l'anterior rector Fernando Suárez o les suposades irregularitats dels màsters de Cristina Cifuentes, l'exministra Carmen Montón o el president del PP, Pablo Casado. 

Segons un comunicat que el col·lectiu ha difós en les xarxes socials, l'objectiu de la protesta és manifestar-se per a exigir, a més de la renúncia de Ramos, la neteja completa de la universitat, la regeneració dels òrgans de govern i que es duga a terme una investigació interna. 

Amb el lema Fora la màfia de la universitat, l'alumnat de la URJC vol fer visible amb la protesta l'"esforç" que realitzen, juntament amb les famílies, per a obtindre els títols universitaris. També denuncien que s'està produint una "mercantilització" de l’educació pública.

També et pot interessar

stats