Estes són les carreteres on es preveuen embossos fins diumenge

A pesar que no hi ha pont a la Comunitat Valenciana, el fet que altres autonomies el tinguen portarà fins a la xarxa viària valenciana vora 882.000 desplaçaments

El fet que en comunitat com la madrilenya hi haja pont farà que l'A-3, que uneix la capital amb la Comunitat Valenciana, siga una de les que més trànsit registre
El fet que a la Comunitat de Madrid hi haja pont farà que l'A-3, que uneix la capital amb la Comunitat Valenciana, siga una de les que més trànsit registre / Diego Radamés (Europa Press)

La xarxa viària de la Comunitat Valenciana espera des d’este dimecres festiu fins diumenge uns 882.000 desplaçaments de llarg recorregut, i això suposarà vora l’11% dels del conjunt d’Espanya, segons les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT). El fet que en algunes comunitats, com la madrilenya, demà dijous també siga festiu propiciarà un pont que s’estendrà fins diumenge i traurà a les carreteres quasi 8,5 milions de desplaçaments llargs.

Fonts d’este organisme que gestiona el trànsit, asseguren que a pesar que demà dijous és jornada laborable al territori valencià, les zones turístiques, tant del litoral com de l’interior, i les que concentren segones residències faran que les carreteres valencianes registren més trànsit de l'habitual, sobretot pels conductors d’altres comunitats que vindran a passar uns dies a la Comunitat Valenciana.

Hores més conflictives

Per l'afluència de vehicles, les hores en què s’espera que hi haja més trànsit, d'acord amb les previsions de la DGT, són:

  • Dimecres: de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores.
  • Dissabte: de 16 a 21 hores.
  • Diumenge: de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Punts amb més trànsit

A la província d’Alacant:

  • L’A-70 entre els quilòmetres 0 i 31,2, als accessos i eixides de la circumval·lació d'Alacant.
  • L'N-332, del quilòmetre 157 al 159 (l'accés a Altea), dels quilòmetres 95 al 86,5 (els accessos a l'Altet-Santa Pola i la costa) i entre el 49 i el 55 (els accessos a Torrevella).

A la província de València:

  • A l'A-3, entre els punts quilomètrics del 300 al 295 (tram d'entrada a Requena) i del 347 al 352 (tram Quart de Poblet).
  • Enllaç de l'A-7 i A-3, tant a l’entrada com a l’eixida.
  • A l'N-332, als extrems de la variant de Gandia i travessies de Bellreguard i Oliva —regulades per semàfors—, a l'accés a Tavernes de la Valldigna i les seues platges, així com a la rotonda d'accés a Cullera i les seues platges.
  • A la CV-500, en el tram entre el final de l'autovia i la rotonda del Sidi i entre la rotonda del Perellonet i la del Saler. 

A la província de Castelló:

  • La CV-13, en el punt quilomètric 16,4, on està el ramal d'enllaç amb l'AP-7 i l'N-340 a Torreblanca.

També et pot interessar

stats