Un xiquet de huit anys està en l'UCI després de semiofegar-se en una piscina d'un balneari d'Orpesa

El xiquet ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana

Una SAMU en una imatge d'arxiu
Un SAMU en una imatge d'arxiu / Europa Press

El SAMU ha estabilitzat un xiquet de huit anys semiofegat en la piscina d'un balneari d'Orpesa (Plana Alta), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Al voltant de les 12:25 hores, s'ha alertat al CICU que hi havia un xiquet amb una mà atrapada en una reixeta d'una piscina. Una vegada fora de l'aigua, els socorristes de la piscina i una pediatra, que es trobava en el lloc, han realitzat la reanimació cardiopulmonar bàsica al xiquet, fins a l'arribada dels serveis mèdics d'emergència.

Quan han arribat l'equip mèdic del SAMU, ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres, fins que han aconseguit recuperar les constants vitals del menor.

Després de ser estabilitzat, el xiquet ha sigut traslladat, amb símptomes d'ofegament, a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana, en l'ambulància de suport vital avançat. El menor es troba ingressat a l’UCI pediàtrica amb pronòstic reservat, segons han confirmat fonts sanitàries a À Punt.

També et pot interessar

stats