Estabilitzat l'incendi forestal de Begís

Els bombers continuaran treballant tota la nit per a controlar els terrenys.

VÍDEO | Estabilitzat l'incendi forestal de Begís

L'Ajuntament de Begís ha informat que l'incendi declarat aquest migdia a la localitat de Begís (Alt Palància) ja està estabilitzat. Tot i això, aquesta nit continuaran a la zona 10 brigades de bombers perquè es controlen els terrenys. Fa uns minuts, el mateix consistori comunicava que el perímetre de l'incendi estava controlat i que només hi havia flames actives dins de la zona.

Segons l'última actualització d'Emergències de la Generalitat, actualment treballen a la zona catorze unitats de bombers forestals, onze autobombes, tres dotacions de bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló un capatàs coordinador i un tècnic forestal. Els mitjans aeris s'han retirat amb la posta del sol. Està previst que demà de matí s'incorporen les brigades aèries per a continuar actuant sobre l'incendi.

Aquest matí, la Generalitat ha decretat la situació 1 per proximitat del foc a algunes granges, i s'ha desallotjat de forma preventiva els llogarets d'Arteas de Abajo i Arteas de Arriba, que estan a uns 6 quilòmetres del municipi. Amb l'estabilització del foc, l'Ajuntament de Begís ha informat que, afortunadament, cap vivenda s'ha vist afectada pel foc.

La columna de fum ha estat clarament visible des de la població, però també des d'altres poblacions veïnes situades a diversos quilòmetres tant a la província de Castelló com a la de València.

També et pot interessar

stats