Estabilitzat l'incendi de la fàbrica de reciclatge de la Pobla Llarga

Els bombers tenen previst donar per extingit el foc al llarg d'aquest divendres.

S'espera que els treballs d'extinció finalitzen al llarg del dia | ÀP

A la Pobla Llarga continuen els treballs per a extingir l'incendi que aquest dijous cremava una empresa de reciclatge de cartó i plàstic. El foc va afectar la línia d'alta tensió i va deixar sense subministrament elèctric part del poble. 

A pesar que la columna de fum encara és visible, l'incendi està en fase d'estabilització, com ha explicat a Les notícies del matí el sergent del parc de bombers d’Alzira, Rafa Audí. A hores d'ara, al polígon industrial treballen dues màquines retroexcavadores que separen el material afectat del que no ho està i menegen la part que encara crema per a poder apagar les flames definitivament. 

El Consorci Provincial de Bombers de València ha explicat que encara queden dos focus actius amb flama i que l'extinció dependrà del vent de ponent que bufe. Tot i això, s'espera que els treballs d'extinció finalitzen al llarg del dia, ha assegurat Audí.

El foc es va originar a l'exterior de la fàbrica passades les tres de la vesprada i els bombers de Xàtiva, Ontinyent, Gandia i Silla han aconseguit que no afecte les empreses del costat.

També et pot interessar

stats