Esport a la vora del mar a la Malva-rosa de València

L'Ajuntament ofereix classes de ioga, tai-txi, pilates, fitnes llatí, GAP i ‘cross-training’ de matí i de vesprada.

Esport a la vora del mar a la Malva-rosa de València
Esport a la vora del mar a la Malva-rosa de València

Aquest agost serà possible gaudir de la fusió entre esport i platja amb el programa d'activitats gratuïtes a la Malva-rosa de València que estarà en marxa tot el mes. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de la ciutat que pretén traslladar la pràctica esportiva a vora mar, amb sessions obertes de dilluns a diumenge, i tant en horari de matí com de vesprada fins al 31 d’agost.

Ioga, tai-txi, pilates, fitnes llatí, GAP i cross-training, són les propostes que inclou l'oferta de classes que es fan a l’espai situat en la instal·lació municipal de voleibol de platja València, dirigides per monitors professionals. La gent que hi vulga participar només ha d’acostar-se a la caseta informativa ubicada al carrer d’Isabel de Villena número 10. 

Amb horaris de 09:00 h a 11:00 h, i de 19:30 h a 21:30 h, els cursos aprofiten les millors hores del dia per a la pràctica de l'activitat física envoltats de la brisa marina i l'ambient de la platja.

Com a novetat, enguany es prorroga durant l’estiu el programa d’Activitat Física i Salut que s’ha desenvolupat a les instal·lacions esportives municipals. El programa, que promou l’activitat física com a hàbit de vida saludable, trasllada també les activitats a la platja, en el mateix espai que la resta que tindran lloc a la Malva-rosa. L’horari del programa serà dimarts i dijous de 09:00 h a 10:00 h.

També et pot interessar

stats