Espentada pel corrent i enganxada a unes canyes, l'angoixós rescat d'una dona a Xest

Agents de policia van salvar amb una mànega i l'ajuda d'uns veïns una veïna a qui l'intens aiguat de dijous va sorprendre en un camí inundable

Agents i veïns intenten rescatar la dona, que resisteix la força de l'aigua agarrada a unes canyes / À Punt NTC

Els aiguats que aquest dijous de vesprada van agranar la Comunitat Valenciana ens deixa una nova mostra de la força de l'aigua i dels riscos de circular per passos inundables.

La Policia Local de Xest (Foia de Bunyol) va rescatar amb ajuda d'uns veïns una veïna del municipi a qui l'aiguat va sorprendre quan transitava pel camí de l'Anzul. Estava agarrada a unes canyes després que l'arrossegara el corrent resultant de les pluges, que descarregaren més de 50 litres en la població.

Els agents, un d'ells fora de servei, aconseguiren nugar-li una mànega d'aigua com si fora una corda, de què estiraren una desena de veïns. El rescat va acabar entre aplaudiments i les imatges, gravades per diversos testimonis, s'han convertit en les més compartides de les últimes hores al municipi.

A la dona la van evacuar a l'Hospital de Manises amb símptomes d'hipotèrmia.

No va ser l'únic rescat de la jornada. Els serveis de bombers i emergències va haver de salvar el conductor d'un vehicle a Torrent (Horta Sud) que havia quedat atrapat davall d'un pont, en un pas inundable que comunica amb el cementeri municipal. I a Nules (Plana Baixa) van rescatar un matrimoni en un turisme que també havia quedat atrapat per una crescuda d’aigua.

També et pot interessar

stats