Espanya registra 96 nous casos, la xifra més baixa de l'estat d'alarma

Sanitat eleva en dos el balanç total de defuncions amb coronavirus, 39 durant l'última setmana.

Casos de coronavirus a Espanya
Casos de coronavirus a Espanya / À Punt NTC

Durant l’última setmana el Ministeri de Sanitat està realitzant una “validació individualitzada dels casos” de defuncions. Tot i que el balanç de noves morts en els últims set dies és de 39, la xifra total de defuncions a l’estat espanyol és de 27.127, dos més que en l’anterior recompte oficial.

Pel que fa als contagis diagnosticats per PCR, en les últimes 24 hores s'han registrat 96 nous casos, 175 menys que dissabte (271). A hores d'ara, a Espanya s'han confirmat 239.429 casos positius.

En els últims set dies, segons fons del Ministeri de Sanitat, s'han registrat 263 ingressos hospitalaris a tot l'Estat, 9 dels quals a les UCI. Així, des de l'inici de la pandèmia, el nombre de persones que han sigut hospitalitzades per la Covid-19 s'eleva a 123.871, i d'aquestes 11.400 han requerit l'ingrés a l'UCI.

Pel que fa a les persones que han requerit ser ingressats a les UCI, 10 han sigut durant l'última setmana. El total d'ingressos a les unitats de cures intensives des que va començar la crisi sanitària arriba a les 11.404 persones.

Segons les dades de Conselleria de Sanitat, a la Comunitat Valenciana no s'ha registrat cap defunció en les últimes 24 hores, cosa que no es produïa des del 17 de març. S'han registrat 57 altes i només 2 casos nous.

També et pot interessar

stats