La Policia obri expedient informatiu sobre la solta de bous durant una desfilada a Gata de Gorgos

Un error va iniciar l’entrada del bestiat abans d’hora mentre el veïnat participava en una cercavila durant les festes patronals

Esglai en les festes de Gata de Gorgos / À Punt NTC

La Policia Autonòmica ha obert un expedient per a recaptar informació sobre la solta de bous a Gata de Gorgos (Marina Alta) mentre la localitat celebrava les festes patronals. L'expedient previsiblement es traduirà en un altre de sancionador, segons fonts de la Generalitat. Segons la normativa, en cas de confirmar-se que es tracta d'una falta greu, les sancions poden oscil·lar entre 600 euros i els 30.000 euros.

Un error de coordinació va provocar un gran esglai dissabte de vesprada a Gata de Gorgos mentre la localitat celebrava les festes patronals, quan una entrada de bous va coincidir amb una cercavila protagonitzada pel veïnat vestit de flamenc.

Com es pot apreciar en les imatges compartides pels testimonis a les xarxes socials, amb la cercavila en curs, van soltar nou bous abans d’hora, provocant un moment d’alarma en què la gent va començar a cridar i intentar escapar dels animals. L'entrada de bous estava prevista just després de la cercavila.

Tot va quedar en un esglai, no es va produir cap accident ni va haver-hi cap persona ferida en l’esdeveniment, i van poder seguir amb l’activitat festiva després de l’inesperat incident.

També et pot interessar

stats