Les escoletes d'estiu, crucials per a poder conciliar amb la fi de les classes

Molts famílies s’enfronten al repte de què fer amb els fills i filles durant els mesos de vacances escolars

Les escoletes d'estiu, clau per a poder conciliar amb la fi de les classes / À Punt NTC

Una vegada concloses les classes escolars, el professorat ix d’escena i arriba el repte de conciliar per a moltes famílies, que busquen ajuda en les escoletes d’estiu i les persones majors.

El primer dels grans problemes és què fer amb els xiquets i les xiquetes fins que comencen l’escoleta. "Fins dilluns no n’hi ha, per això jo m'he hagut d'agafar uns dies lliures per a estar amb els xiquets" ha explicat una de les mares.

Un altre dels inconvenients és la falta d’oferta el mes d’agost en molts col·legis. "Ara pots deixar-los al matí, però després a l’agost no hi ha res", ha denunciat un altre pare.

El tercer repte és assumir les despeses extres en cas de contractar alguna persona que cuide els menors o enviar-los a una escoleta d’estiu.

La solució per a moltes famílies en aquest últim cas és anar a la piscina amb les persones majors, actors sovint secundaris durant l'any que assumeixen un paper més que protagonista durant les vacances.

Siga com siga, aliens al maldecap organitzatiu i econòmic, els xiquets i les xiquetes ja han començat a gaudir dels tres mesos de vacances.

També et pot interessar

stats