Les escoles i els instituts valencians donaran còpia dels exàmens corregits a pares i alumnes

Educació rectifica a petició del Síndic de Greuges i estén el dret de còpia de les proves en reclamació a tots els exercicis

El dret de còpia, que només afectava els examens en reclamació, s'estendrà a tots els exercicis
El dret de còpia, que només afectava els examens en reclamació, s'estendrà a tots els exercicis / Paula Bassi

Els centres escolars d’educació no universitària (infantil, primària, secundària i batxillerat) de la Comunitat Valenciana donaran còpia dels examen corregits als pares i alumnes que ho sol·liciten. 

Aquesta petició s’atendrà en totes les proves escrites, amb independència de si es troben o no en un procés de reclamació, l’únic supòsit que ara contemplava la legislació valenciana en matèria d’educació.

La conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat rectifica ara a petició del Síndic de Greuges, que considerava aplicable a l’àmbit escolar l’article 53.1 de la Llei reguladora del procediment administratiu, que recull el dret de les persones interessades a tindre còpia dels expedients administratius que els afecten. 

Educació donarà instruccions d’ací a poc als centres educatius per a articular el mecanisme d’entrega de les còpies de les proves.

També et pot interessar

stats