Les escoles d'idiomes comencen aquest dimecres les proves de certificació

Un total de 33.346 persones s'han inscrit en aquestes proves i el primer examen serà el de nivell B2 d'anglés.

Les escoles d'idiomes comencen aquest dimecres les proves de certificació
Les escoles d'idiomes comencen aquest dimecres les proves de certificació

Les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana comencen aquest dimecres de manera generalitzada les proves de certificació, a les quals s'han inscrit 33.346 persones. El primer examen es farà aquesta vesprada i serà el del nivell B2 d'anglés, amb més de 7.400 persones, una xifra que la situa com la prova més nombrosa.

La Generalitat va descartar fa uns dies un nou ajornament de les proves de certificació a pesar que alguns centres el demanaren, preocupats pels rebrots i perquè no es poguera garantir la seguretat de l'alumnat i el professorat.

Les proves arriben acompanyades de fortes mesures de prevenció i higiene. Així, s'escalonaran les entrades i les eixides a les aules d'examen, hi haurà control de temperatura i gels per a la desinfecció de les mans. En el cas de la mascareta, serà obligatòria per al professorat i l’alumnat en tot moment, inclús en la prova oral. A més, es garantirà la separació interpersonal mínima d’un metre i mig, no es podrà compartir material i es controlarà l'accés i l’aforament als banys.

Aquest protocol ja es va aplicar ahir en l'Escola Oficial de Idiomes de València-Saïdia quan es van examinar els primers alumnes de les proves orals de certificació de francés i de xinés.

També et pot interessar

stats