Escola Valenciana tanca el cicle ReTrobades del 2021 amb un acte a València

La xarxa de suport i promoció de projectes lingüístics en valencià s’ha desenvolupat durant tot el curs en centres d’infantil i primària

Escola Valenciana tanca el cicle ReTrobades de 2021 amb un acte a València
Escola Valenciana tanca el cicle ReTrobades de 2021 amb un acte a València / Escola Valenciana

Escola Valenciana ha celebrat aquest diumenge un acte de tancament del seu projecte ReTrobades 2021 a l'antic llit del riu Túria de la ciutat de València, al barri de Montolivet. L'organització ha llegit un manifest amb el lema "Llavors de Futur" en favor de la continuïtat dels seus projectes lingüístics, que s'han dut a terme aquest curs escolar en centres educatius d'infantil i primària del País Valencià de 18 municipis.

En l'esdeveniment han intervingut portaveus del grup Sistema Solar i de la Coordinadora d'Alumnat, Pares, Mares i Professorat per l'Ensenyament Públic en Valencià (CAPPEPV), que han homenatjat els centres educatius de l'Horta de València per la seua dedicació a pesar de la situació sanitària i a les escoles de la cinquena trobada musical de centres d'ensenyament en valencià.

Després, s'han lliurat el premi del 23 Concurs de Literatura en Valencià Premi Sambori i el Premi Sambori Audiovisual. L'acte ha conclòs amb un espectacle de màgia a càrrec del mag Rubén Aparisi.

També et pot interessar

stats