Una escola d’estiu per a educar els més menuts i menudes en l’alimentació saludable i la sostenibilitat

Al llarg d’una setmana es plantejaran reptes per a fomentar l’alimentació saludable, però també es desenvoluparà l’esperit emprenedor, el treball en equip i la creativitat

Escoles d'estiu per a conscienciar a les futures generacions / À Punt NTC

El Museu de l’Orxata d’Alboraia acull una escola d’estiu en què educa els més menuts i menudes en conceptes tan importants com la bona alimentació o la sostenibilitat.

Durant aquests dies es plantejaran una sèrie de reptes per a ensenyar-los la importància de portar una alimentació adequada. Per exemple, en una de les activitats s’anima els xiquets i les xiquetes perquè canvien els ingredients d’un gelat per a fer-lo més saludable.

A través de l’alimentació i la innovació també es busca fomentar l’esperit emprenedor, el treball en equip i la creativitat. “Creiem que els xiquets han de jugar un paper molt rellevant en la creació, perquè ells seran els consumidors del futur” assegura Beatriz Jacoste, directora de KM Zero. 

En definitiva, es tracta d’una setmana per a donar a les noves generacions les eines necessàries per a afrontar el seu futur d'una manera saludable i sostenible.

També et pot interessar

stats