Esclata un camió del fem en ple centre de València

El vehicle, del servei municipal de recollida de residus, s'ha incendiat als voltants de la plaça de Sant Agustí per motius que encara es desconeixen

Esclata un camió de la basura a la plaça de Sant Agustí de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 de maig 2022 - 08:29 Actualitzat: 18 de maig 2022 - 17:39

Una bola de foc en ple centre de València. És la imatge que ha començat a córrer per les xarxes socials aquest dimecres després que un camió del fem s'ha calat foc en l'entorn de la plaça de Sant Agustí, prop del nucli antic de la ciutat.

Segons ha pogut saber À Punt de testimonis que caminaven prop de la zona, els fets han ocorregut vora les huit del matí, quan un fort esclafit s'ha sentit a centenars de metres de distància. L'olor de fum ha començat a sobrevolar l'ambient mentre el vehicle quedava encés en flames. El foc ha començat en la part de darrere, que anava carregada de cartó.

El servei de Bombers de l'Ajuntament de València ha informat a través de Twitter que es tracta d'un camió de recollida de residus urbans. Un nombrós dispositiu de bombers i de Policia Local s'ha desplaçat a la zona per a extingir el foc i retirar les restes del vehicle afectat, que ha quedat consumit totalment per les flames. L'incendi ha obligat a tallar els carrers pròxims a la plaça de Sant Agustí i, a més, s'han hagut de desviar tretze línies d'autobús de l'EMT.

Tot i que el veïnat de la zona assegura haver sentit diverses detonacions, els bombers matisen que es tracta de deflagracions provocades per l'eixida dels gasos que alimenten el camió.

Es desconeixen, de moment, els motius del succés. Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt i no hi ha cap persona ferida. Sí que s'han registrat, però, multitud de danys materials. Entre d'altres, hi ha dues motocicletes cremades pel foc, que també ha afectat l'aparador d'una òptica ubicada darrere d'on ha quedat parat el camió. Igualment, hi ha desperfectes en l'enllumenat públic i en part de la façana d'un edifici pròxim. El vehicle afectat ha quedat totalment inservible.

També et pot interessar

stats