Les escates i l'espuma de sal de Bras del Port, guardonades a Brussel·les

El prestigiós jurat de l'International Taste Institute les ha distingides amb dues estreles d'or en els Superior Taste Awards.

Les escates i l\'espuma de sal de Bras del Port, guardonades a Brussel·les
Les escates i l'espuma de sal de Bras del Port, guardonades a Brussel·les

Les escates i l'espuma de sal marina de Bras del Port de Santa Pola han sigut premiades amb dues estreles d'or en uns guardons que atorga el prestigiós jurat de l'International Taste Institute de Brussel·les, els Superior Taste Awards.

Aquest prestigiós organisme, que reuneix alguns dels millors xefs i sommeliers del món, distingeix l'exquisidesa de les escates i la singularitat de l'espuma de sal amb dues estreles d'or al "sabor superior". L'espuma, així batejada per la seua esponjositat i que serà presentada en l'Organic Food Iberia, és una sal marina única en el món de molt baixa densitat i textura lleugera.

Bras del Port és una empresa centenària que ha apostat en els últims anys per la innovació com a eix estratègic i fruit d'això ha sigut el desenvolupament d'una gamma de sals gurmet que destaca tant per les escates, un cruixent i delicat cristall de sal marina amb forma piramidal, com per l'espuma de sal marina.

També et pot interessar

stats