Els equips de recerca localitzen el cos d'un piragüista desaparegut al riu Xúquer

En la recerca han participat bombers, forestals, voluntaris, un helicòpter i drons.

VÍDEO | Els equips de recerca localitzen el cos d\'un piragüista desaparegut al riu Xúquer

L'equip de recerca ha trobat el cos sense vida del piragüista desaparegut al riu Xúquer, segons ha informat el Consorci de Bombers de València. De moment no s'ha facilitat informació sobre el tram del riu en el qual ha estat trobat el cos ni cap altra dada sobre les circumstàncies del succés. En l'operatiu han participat bombers del Consorci de València, forestals i voluntaris, a més d'especialistes del grup de rescat en alçada (GERA), drons i l'helicòpter de la Generalitat.

Fonts del consorci han informat que divendres, al voltant de les 20:05 h els va arribar l'avís que un home havia eixit a practicar piragüisme vora les tres de la vesprada i encara no havia tornat. De seguida es va mobilitzar un operatiu de recerca amb bombers del parc d'Algemesí i el grup de rescat GERA.

Cap a les 21:30 h van localitzar la piragua a tres quilòmetres d’Algemesí riu avall, però no hi havia rastre de l'home desaparegut. A petició del consorci de bombers, un tècnic de la Generalitat es va desplaçar a les 00.20 h a la zona per a sobrevolar-la amb drons però sense resultat positiu. 

Aquest dissabte s'ha incorporat a l'operatiu de recerca l'helicòpter VI de la Generalitat, bombers del grup de rescat GERA, bombers forestals de la Generalitat, bombers del parc de Gandia i voluntaris de Vallada.

També et pot interessar

stats