Els equips directius i el professorat dels centres educatius alerten que estan desbordats

La gestió de la vacunació dels xiquets i xiquetes, dels nous protocols, de les baixes del personal i dels estudiants i de tota la burocràcia situen molts professionals al límit

Els equips directius i el professorat dels centres educatius alerten que estan desbordats / À Punt NTC

La pandèmia està desbordant l'atenció primària des de fa mesos i ara també els professionals dels centres educatius. El sindicat Stepv ha alertat aquest dimecres que ha rebut "nombroses queixes" de directius de centres educatius i professorat que es troben desbordats per la situació actual. La gestió de la vacunació dels xiquets i xiquetes, dels nous protocols, de les baixes del personal i dels estudiants i de tota la burocràcia situen molts professionals al límit.

El sindicat reclama una reunió a la Conselleria d'Educació "per abordar la situació", ha defensat en un comunicat. L'Stepv, de fet, critica que Educació "no ha convocat aquest curs ni una sola reunió, ni del Fòrum Educatiu, ni de la mesa sectorial per a tractar la situació actual ni informar de les mesures que s’ha decidit prendre després de les vacances de Nadal".

El sindicat considera que les solucions a aquesta saturació passa per facilitar als centres que es puguen concentrar en les gestions que imposa la pandèmia i que la resta de la burocràcia s’ajorne per no sobrecarregar de faena els equips directius i el professorat, també per què Sanitat continue gestionant els aspectes que fins ara gestionava o per negociar les plantilles docents, entre altres propostes.

També et pot interessar

stats