Entrenador del Jubelama denunciat per colpejar l'entrenador rival

Nacho Viciano, entrenador del Castelló Cadet B, ha presentat denúncia per lesions contra Carlos Salvador.

Entrenador del Jubelama denunciat per colpejar l\'entrenador rival

Els fets van passar aquest diumenge a les instal·lacions del complex poliesportiu Chencho de Castelló en acabar el partit entre el Jubelama i el CE Castelló en la categoria de cadets en què es jugaven el lideratge. El Castelló va guanyar el partit per 0-3. L'entrenador blanc-i-negre, Nacho Viciano, assegura que l'entrenador rival, Carlos Salvador, el va esperar al pàrquing mitja hora després que acabara el partit, el va increpar verbalment i, després, el va agredir pegant-li colps a la cara i al braç i, finalment, el va amenaçar des del cotxe, sempre segons el seu relat. Hi ha un testimoni de l'agressió i un altre de les amenaces. Eren les dues i mitja de la vesprada. Viciano va acudir a l'Hospital Jaume I per a ser atés. Amb aquest informe mèdic va denunciar els fets davant la Policia Nacional. 

El presumpte agressor ho nega

 

A Punt Mèdia ha pogut parlar amb el presumpte agressor, Carlos Salvador, que té una àmplia experiència com a entrenador. Salvador ho nega tot. Reconeix que hi va haver paraules en el pàrquing però que en cap moment va pegar a l'entrenador del Castelló. El Jubelama mantindrà una reunió amb el seu entrenador per a escoltar la seua versió i actuar en conseqüència.

"Fet vergonyós i que cal eradicar"

Viciano afirma que el que va passar és un fet vergonyós i que cal eradicar. Afegeix que seria hipòcrita per la seua part predicar als seus jugadors que els fets tenen conseqüències i ara no prendre la decisió de denunciar. "Quan alces la mà perds la raó", diu Viciano que explica a la seua plantilla. L'entrenador del Castelló ha agraït les mostres de suport que ha rebut, assegura, de molts companys i entrenadors del futbol base de les comarques castellonenques.

"Deslligar-ho del futbol base"

Viciano diu que vol deslligar-ho del partit de futbol que es va viure al Chencho que fou un "espectacle futbolístic" encara que hi va haver molta tensió ambiental per la importància dels punts en joc. "Em molesta tot el que està passant, no voldria que s'involucrara el seu club ni el nostre en açò perquè és un fet que ha passat entre dues persones", afirma Nacho Viciano. El CE Castelló no ha volgut fer cap declaració, però denunciarà el cas per la via federativa.  Els fets, segons Viciano, tindran ara la seua continuació en la via judicial.

També et pot interessar

stats