Ensurt a la residència de Favara en declarar-se un incendi de nit

L’incident no va causar danys personals, encara que va generar una densa fumeguera

Alguns dels efectius del parc de Paterna i Burjassot que han intervingut en els treballs d'extinció de l'incendi registrat a l’avinguda Vicente Mortes de Paterna
Els bombers van ventilar el centre, perquè quan van arribar a la residència l'incendi no presentava flama / Consorci de Bombers de València

Esglai en una residència de Favara durant la nit de dijous. Tot i que no va caldre desallotjar el centre, ni va haver-hi danys personals, els bombers van haver d’intervindre per a sufocar un incendi que va originar una densa fumeguera.

El foc es va iniciar, per causes que es desconeixen, passada la mitjanit, segons el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat. En arribar els bombers i la Guàrdia Civil a la residència, l'incendi ja no presentava flama, però sí molt de fum, per la qual cosa van procedir a ventilar les instal·lacions.

No va ser necessari desallotjar cap dels residents, que van quedar confinats a les seues habitacions mentre els efectius d’extinció s’asseguraven de sufocar les flames. 

També et pot interessar

stats