Enganxen un motorista a 184 km/h a Caudiel en un tram limitat a 90 km/h

L'home superava en més del doble la velocitat permesa en aquest tram de la CV-195

Foto del motorista que va cometre la infracció
Foto del motorista que va cometre la infracció / Guàrdia Civil

Efectius de la Guàrdia Civil pertanyents al Subsector de Trànsit de Castelló han investigat un home de 33 anys, conductor d'una motocicleta de gran cilindrada, que superava en més del doble la velocitat màxima permesa en un tram de la CV-195, a Caudiel, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

El diumenge 23 d'octubre, al voltant de les 10:00 hores, en el marc de la campanya de sinistralitat i prevenció d'accidentalitat de motocicletes, un equip de radar mòbil PLM i Equip d'Investigació d'Atestats del Subsector de Castelló van detectar una motocicleta amb excés de velocitat que circulava a 184 quilòmetres per hora en la carretera CV-195 –Xèrica-Sucaina–, en el terme municipal de Caudiel.

Els agents van procedir a la seua investigació per un suposat delicte contra la seguretat viària per excés de velocitat.

El Codi Penal estableix que sobrepassar en 80 km/h la velocitat màxima permesa en vies interurbanes és constitutiu d'un delicte contra la seguretat viària. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el jutjat d'instrucció de Sogorb.

També et pot interessar

stats