Dos enganxades de bou en els festejos taurins de Vila-real i Borriana

Una menor de 16 anys ha estat cornejada en la cuixa i un ramader ha sigut atés d'urgència després que l'enganxara el bou.

Un dels moments de l'exhibició taurina de la vesprada a Borriana
Un dels moments de l'exhibició taurina de la vesprada a Borriana / Ajuntament de Borriana

Un ramader de 34 anys i veí de Tales, a la Plana Baixa, ha estat cornejat aquesta vesprada de divendres, 7 de setembre, per un bou quan dirigia els animals als corrals durant l'exhibició taurina de la vesprada. La víctima, treballador de la Ramaderia Mijares, ha sigut atés d'urgència en el mateix recinte i traslladat en ambulància a l'Hospital  de la Plana, a Vila-real. Els serveis sanitaris l'han operat i el té un pronòstic reservat.

Aquest incident se suma a les altres tres enganxades de bou que van tenir lloc dimecres durant les exhibicions per les festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Un veí de Borriana de 24 anys va rebre una cornada a la cuixa, i un home de 67 anys de Madrid va resultar ferit en els bessons. Tots dos encara es recuperen a l'hospital. La tercera enganxada la va tindre un home de 41 anys, veí de Borriana, que està ingressat amb pronòstic reservat en el mateix centre hospitalari.

Una menor d'edat resulta cornejada a Vila-real

Durant aquest matí, una adolescent de Vila-real de 16 anys ha rebut una cornada lleu en la cuixa durant la prova de vaques de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia. La jove ha sigut traslladada a l'Hospital de la Plana, on ja es recupera en planta. L'Ajuntament de Vila-real recorda que els menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada al recinte.

En aquesta setmana de festejos taurins a Vila-real  i Borriana, 8 persones en total han resultat ferides per cornades de bou i traslladades a l'Hospital de la Plana, 7 d'elles encara estan ingressades en aquell centre hospitalari.

També et pot interessar

stats