EMT arriba a un acord amb tres dels cinc sindicats

El text “desenvolupa i aclareix l’acord inicial sobre jubilació parcial” per a intentar posar fi a la convocatòria de parades.

EMT arriba a un acord amb tres dels cinc sindicats
EMT arriba a un acord amb tres dels cinc sindicats

La direcció de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha arribat a un acord amb tres de les cinc seccions sindicals a l’entorn d’un text que “desenvolupa i aclareix l’acord inicial sobre jubilació parcial” per a intentar que no hi haja més convocatòries de parades.

Fonts de l’EMT han informat que, després de les negociacions, tres de les cinc seccions sindicals han donat el vistiplau a l’acord. CCOO ho consultarà amb la seua executiva, mentre que UGT ha abandonat la taula de negociació.

Dijous passat, les seccions sindicals d’UGT i CCOO en l’EMT van anunciar la presentació d’una proposta que millorava l’anterior sobre prejubilacions, jubilacions parcials i altres punts reivindicatius.

Els desacords en les jubilacions i prejubilacions han motivat les parades que els treballadors han dut a terme dos dies el mes de gener passat i quatre més previstes per a febrer, després de rebutjar el preacord entre l’empresa i els sindicats. 

També et pot interessar