Un empleat municipal reté un lladre a Polinyà de Xúquer

La Guàrdia Civil ha detingut aquest home i un altre com a presumptes autors de robatoris en domicilis

Un vehicle de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes a Polinyà de Xúquer (Ribera Baixa) com a presumptes autors de robatoris en domicilis, a un dels quals el va retindre un empleat municipal després que el sorprenguera.

Tot va començar quan la caserna de la Guàrdia Civil de Sueca va rebre una telefonada d'una dona que informava que estava dins del seu domicili i que havia vist que una persona amb una caputxa havia obert la porta de la seua habitació i l'havia enlluernat.

Els habitants de la casa van poder veure que el detingut fugia de l'habitatge, però, més tard, el va interceptar un treballador de l'Ajuntament fins que arribaren els agents de la Guàrdia Civil, que el van detindre.

A més, la Comandància Provincial ha informat que els agents van descobrir que en el robatori havia participat una altra persona. Per això, el mateix dia es va fer un registre en el domicili del presumpte autor, on també vivia l'altra persona involucrada. Allà es van confiscar ferramentes, electrodomèstics, bicicletes antigues i maquinària que les víctimes del robatori van identificar.

Finalment, han detingut dos homes de 36 i 46 anys per dos delictes de robatori amb força. Les diligències s'han entregat en el jutjat de primera instància i instrucció número 5 de Sueca.

També et pot interessar

stats