Tres persones hospitalitzades per inhalació de fum en l'incendi d'una vivenda al carrer de Lo Rat Penat de València

Els bombers han pogut controlar el foc, que s'ha iniciat en l'habitació principal d'un quart pis i no s'ha estés a les vivendes veïnes

Els bombers de l'Ajuntament de València treballen en l'edifici incendiat
Els bombers de l'Ajuntament de València treballen a l'edifici incendiat / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 de maig 2022 - 10:25 Actualitzat: 23 de maig 2022 - 13:09

Un incendi declarat aquest dilluns en un habitatge del carrer de Lo Rat Penat, en el districte de Camins al Grau de València, s'ha saldat tres persones afectades per inhalació de fum, que han hagut de ser traslladades a diversos hospitals, segons han informat els bombers presents a la zona.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha mobilitzat un dispositiu integrat per sis dotacions de bombers de l'Ajuntament de València després de rebre un avís del foc, que s'ha originat en l'habitació principal d'un quart pis vora les 9:30 hores.

Segons ha informat el mateix 112 a través de Twitter, passades les deu del matí s'hi ha desplaçat també un operatiu sanitari integrat per un SAMU i un vehicle de Suport Vital Bàsic. 

El cos municipal de bombers de València ha demanat en un principi al veïnat de la zona que no eixira de casa davant el perill de les flames. Afortunadament, els efectius antiincendis han pogut controlar el foc, que no s'ha estés cap a les vivendes veïnes, i no ha sigut necessari, per tant, evacuar l'edifici.

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han informat que els serveis mèdics han atés dues dones i un home per inhalació de fum. A ell i una de les dones, ambdós de 52 anys, els han traslladat a l'Hospital Clínic; mentre que l'altra dona, de 59, ha sigut hospitalitzada a La Fe.

També et pot interessar

stats