Podem Elx retira la foto de Bertín Osborne per a anunciar un taller sobre masculinitats

L’organització no té constància que el cantant haja emprés mesures legals i considera que la imatge ha complit el seu objectiu.

Cartell de Podem Elx anunciant la xerrada "deconstrucció i despatriarcalització de les masculinitats"
Cartell de Podem Elx anunciant la xerrada "deconstrucció i despatriarcalització de les masculinitats" / @podemElx

Podem Elx ha decidit retirar una imatge del cantant Bertín Osborne, que havia emprat per a anunciar a Facebook un taller dirigit a homes sobre la “deconstrucció i despatriarcalització de les masculinitats”. La formació morada ha pres aquesta decisió com a mostra de “bona fe”, tot i que assegura no tindre constància que Osborne haja emprés mesures legals. A pesar d’haver llevat la fotografia, Podem Elx entén que ha aconseguit el que buscaven amb l’anunci d’aquesta iniciativa: tindre una imatge provocadora que funcionara.

El secretari local de Podem, José Vicente Bustamante, ha defensat la necessitat de crear tallers per a desmuntar el mite de les masculinitats hegemòniques i ha convidat Bertín mateix a participar en aquest taller a les 18:30 a la seu d’Elx.

El secretari també ha admés que més enllà del simple ús de la imatge, no hi ha insults o referències de mal gust cap a la persona en qüestió. No obstant això, el partit ha retirat la imatge de Facebook “com a mostra de bona fe per a no crear més problemes”.

Per últim, Bustamante ha aclarit que el tema del cartell “ha transcendit el que podíem controlar” i ha resolt que l’única pretensió del taller era “conéixer totes les desigualtats que pateixen les dones i tenir una visió i una forma diferent de relacionar-nos que siga més equitativa i respectuosa”.

També et pot interessar

stats