Elx convida el veïnat a comprar palmes blanques i a penjar-les als balcons

La campanya "Diumenge de Rams al meu balcó" busca donar suport al sector artesanal. 

Imatge d'arxiu d'un grup de dones treballant a un taller d'artesania de palma blanca d'Elx
Imatge d'arxiu d'un grup de dones mentre treballen en un taller d'artesania de palma blanca d'Elx / À Punt NTC

L'Ajuntament d'Elx ha llançat una campanya en què convida el veïnat a comprar palmes blanques i a penjar-les als balcons per a celebrar Diumenge de Rams, festa d'interés turístic internacional, per a donar suport a aquest sector artesanal i promoure la commemoració d'aquesta festivitat de manera segura.

La campanya "Diumenge de Rams al meu balcó" està enfocada al fet que tots els il·licitans i il·licitanes acudisquen enguany a comprar als mercats de venda de palma blanca els pròxims 26 i 27 de març. A més, s'instal·laran tanques publicitàries per tota la ciutat per a representar l'essència del Diumenge de Rams.

En la imatge de campanya apareixen balcons adornats amb les palmes blanques i a les tanques s'han incorporat palmes reials.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha lamentat que per segon any consecutiu "la Setmana Santa no se celebrarà, ni les processons recorreran els carrers d'Elx". Així i tot, ha apuntat que "la ciutat no es quedarà sense el seu tradicional i benvolgut Diumenge de Rams, una de les nostres festivitats més importants".

D'altra banda, l'organisme autònom de turisme VisitElche ha creat una app per a acostar de manera virtual la processó del Diumenge de Rams i fomentar la compra de la palma blanca elaborada per artesans il·licitans. Els usuaris podran personalitzar el seu propi avatar i triar el tipus de palma que volen portar en la processó virtual i que recorrerà alguns dels punts més significatius, com el passeig de l'Estació, el palau d’Altamira o la basílica de Santa Maria.

També et pot interessar

stats