Eleven les penes als joves condemnats per violar una companya d'institut de 14 anys a Pego

El principal implicat passarà cinc anys en un centre d'internament; els altres dos acusats, quatre anys i mig, i un quart, dos anys.

L'Audiència d'Alacant, en una imatge d'arxiu
L'Audiència d'Alacant, en una imatge d'arxiu

L'Audiència d'Alacant ha elevat les penes als joves condemnats per l'agressió sexual a una companya d'institut de 14 anys a la Marina Alta. El tribunal considera que la sentència quedava curta i ara el principal implicat haurà de passar cinc anys en un centre d'internament i els altres dos acusats quatre anys i mig. Per al quart implicat en el cas, es manté la pena de dos anys d'internament. 

Aquesta nova resolució estima parcialment les peticions de la Fiscalia i l'acusació particular que volien endurir les condemnes inicials que eren d'entre 2 i 3 anys d'internament. Considera el tribunal que la falta de penediment dels tres acusats, de 14, 15 i 16 anys evidencia també un fracàs familiar per no haver-los transmés valors de respecte i convivència. 

L'Audiència no ha variat l'import de la indemnització. La família de la víctima demanava 100.000 euros de compensació però es mantindran els 12.000 fixats en la sentència del jutjat de menors.

També et pot interessar

stats