Eleccions, el mur de Berlín i Notre-Dame copen les cerques de Google a Espanya

També estan en els primers llocs Vox, la listeriosi o la boda de Sergio Ramos.

La llista de Google fa referència als termes que més han crescut durant els últims dotze mesos
La llista de Google fa referència als termes que més han crescut durant els últims dotze mesos / Charles Platiau (Reuters)
11 de desembre 2019 - 13:10

Les eleccions generals, l'incendi de la catedral de Notre-Dame de París i la caiguda del mur de Berlín són els tres temes que més han consultat els usuaris de Google a Espanya en 2019. Les tendències mundials de 2019 a Google són l'activista adolescent contra el canvi climàtic, Greta Thunberg, i també la catedral de Notre-Dame.

La llista elaborada pel cercador més usat del planeta no fa referència als termes més consultats, sinó a aquells que són tendència, és a dir, que més han crescut durant els últims dotze mesos.

A Espanya lidera aquest rànquing les eleccions generals, seguit de Notre-Dame, la caiguda del mur de Berlín, les eleccions municipals, el Black Friday i el sorteig de Reis. En el lloc set apareix Vox, seguit del mapa del metro de Madrid, la listeriosi i el casament de Sergio Ramos.

També els espanyols han utilitzat el motor de cerca per a celebrar bons moments: Rafael Nadal i Wimbledon, el mundial femení de futbol o el masculí de bàsquet, Rosalía, i sèries com 'Joc de Trons', o la pel·lícula 'Joker'.

Què és la DANA?

Enguany també s'ha usat al cercador per a preguntar-nos què volen dir alguns termes, com la carn ensaginada, els VTC, els CDR o la DANA.

També et pot interessar

stats