Educació estudia les amenaces d'una militant de Vox al professor del seu fill

La dona va amenaçar el docent per dir en classe que aquesta formació és d'extrema dreta.

VÍDEO | Educació estudia les amenaces d\'una militant de Vox al professor del seu fill

La dona va amenaçar el docent per dir en classe que aquesta formació és d'extrema dreta. 

La Conselleria d'Educació estudia ja les possibles conseqüències jurídiques que pot tindre l'amenaça llançada en una xarxa social per una militant de Vox de Petrer al professor d'història del seu fill. 

La dirigent de Vox de Petrer va amenaçar el professor per dir en classe que aquesta formació és d'extrema dreta, dient-li que no tindrà un "centre per a amagar-se". 

La vicepresidenta primera del Consell, Mónica Oltra, ha explicat que els serveis jurídics de la Conselleria d'Educació ja s'han posat en contacte amb el centre escolar. Així, s’avaluaran "les accions que es puguen derivar d'aquesta amenaça, perquè això és una amenaça, i les amenaces estan prohibides per l'ordenament jurídic", ha asseverat Oltra.

Fonts de la Conselleria d'Educació han precisat que la Inspecció Educativa s'ha posat en contacte amb l'equip directiu per a donar tot el suport que faça falta i recordar-li que el professor té a la seua disposició els serveis jurídics de la conselleria per si decideix emprendre alguna acció.

Així mateix, han assenyalat que la directora del centre té previst reunir-se amb la mare per a intentar mediar en l'assumpte.

També et pot interessar

stats