Educació crea 558 noves places gratuïtes de 2 anys en escoles d'Infantil i Primària

En el curs 2019-2020 hi haurà 15.020 places debades a la Comunitat Valenciana.

Educació crea 558 noves places gratuïtes de 2 anys en escoles d\'Infantil i Primària
Educació crea 558 noves places gratuïtes de 2 anys en escoles d'Infantil i Primària

La Conselleria d'Educació ha creat 31 noves aules gratuïtes de 2 anys en escoles d'Infantil i Primària per al curs 2019-2020. D'aquesta manera, el nombre de places gratuïtes s'amplia en 558 i, en total, hi haurà 15.020 places. 

De les noves aules, 9 corresponen a les comarques d'Alacant (162 places), 6 a les comarques de Castelló (108), i 16 a les de València (288). 

Noves aules a les comarques d'Alacant

Els centres d'infantil i primària que disposaran d'una nova aula gratuïta de 2 anys són: CEIP La Rambla, d'Agost; CEIP Bernat d'en Sarrià, de Callosa d'en Sarrià; Mestra Pilar Ruiz, de Crevillent; CEIP L'Alcúdia, d'Elx; CRA Riu Serpis, aulari de l'Orxa; CEIP Mare de Déu de Montserrat, d'Oriola; CEIP 9 d'Octubre, de Petrer; CEIP Tibi, de Tibi; i CEIP Nostra Senyora del Roser, de Torrevella. 

Noves aules a les comarques de Castelló 

Els centres d'infantil i primària que disposaran d'una nova aula gratuïta de 2 anys són CRA Peñaescabia, de Begís; CEIP Sant Agustí, de Castelló de la Plana; CRA L'Aiguaneu Espigol, aulari de Catí; CRA Els Ports, del Forcall; CEIP Granell Mascarós, de l'Alcora; i CRA Palància-Millars, aulari de Montanejos. 

Noves aules a les comarques de València

Els centres d'infantil i primària que disposaran d'una nova aula gratuïta de 2 anys són: CEIP Sant Blai, d'Albal; CEIP El Pontet, d'Almussafes; CRA Castell de la Carbonera, aulari de Beniatjar; CEIP José Molla, de Canals; CRA La Costera, aulari de Llanera de Ranes; CEIP Sant Miquel, de Llíria; CRA Serra del Benicadell, aulari de Montitxelvo; CEIP Ausiàs March, de Paterna; CEIP Vicent Blasco Ibáñez, de Rafelguaraf; CEIP Villar Palasí, de Sagunt; CEIP Baladre i CEIP María Yocasta Ruiz, del Port de Sagunt; CEIP Mare de Déu del Rosari, de Torrent; CEIP Horta Major, de Vilamarxant; CEIP Fabián y Fuero, del Villar; i el segon cicle del Maria Teresa Coloma, de Xàtiva. 

També et pot interessar

stats