Educació convoca les beques salari del curs 2018-2019

Educació destinarà 14.000.000 euros a aquestes ajudes, i els alumnes beneficiaris cobraran un salari de 600 euros mensuals durant tots els estudis.

Les beques salari estan destinades als alumnes que inicien per primera vegada els estudis universitaris
Les beques salari estan destinades als alumnes que inicien per primera vegada els estudis universitaris

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat la convocatòria de les beques salari lligades a la renda per a la realització d'estudis universitaris, destinades als estudiants de les universitats públiques valencianes per al curs 2018-2019.

El termini de presentació de les sol·licituds per a aquesta nova modalitat d'ajudes, a les quals es destinaran 14 milions d’euros, s'iniciarà el dissabte 4 d’agost i finalitzarà el 5 d'octubre. L'alumnat que sol·licite la beca ha d'omplir, per via telemàtica, el formulari de sol·licitud i presentar-lo en els registres de les universitats o en les dependències que preveu la Llei 39/2015.

Les beques salari estan destinades als alumnes que inicien per primera vegada els estudis universitaris en el curs 2018-2019, així com als alumnes beneficiaris d'aquestes ajudes en les dues convocatòries anteriors.

Els beneficiaris disposaran d'un salari de fins a 600 euros mensuals per curs, que contribuirà a finançar la despesa que genera cursar estudis universitaris, i impulsarà l'economia de les famílies amb nivells de renda escassos.

En aquestes ajudes, el llindar de renda que s'estableix per a famílies de quatre membres és de fins a 18.081 euros, i l'alumnat beneficiat s'ha de comprometre a complir el rendiment acadèmic que estableix la convocatòria.

També et pot interessar

stats