Educació convoca les ajudes del bo infantil amb un pressupost de 55,5 milions d'euros

És beneficiari l'alumnat de 0 a 3 anys de centres privats i el de 0 a 2 anys matriculat en escoles municipals.

Imatge d'arxiu d'una aula d'infantil
Imatge d'arxiu d'una aula d'infantil / Iván Terrón (Europa Press)

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria d'ajudes del bo infantil per a famílies que escolaritzen els seus fills de 0 a 3 anys en escoles infantils de titularitat privada i en els trams 0-1 i 1-2 de les escoles municipals. El govern valencià destina un total de 55,5 milions d'euros i manté la inversió per a aquesta línia d'ajudes, que el curs passat es va incrementar un 20,6%.

Les famílies poden presentar la sol·licitud del 3 al 23 de juliol a través de l'apartat de beques, ajudes i subvencions de la seu electrònica de la Generalitat o, directament, des d'aquest l'enllaç.

Educació tindrà en compte la renda familiar com a criteri principal per a la concessió de les ajudes. L'import mínim mensual serà de 90 euros i l'import màxim serà de 180 euros.

Des de la conselleria recorden que l'alumnat del tram 2-3 anys de les escoles municipals disposa d'aules gratuïtes, igual que les escoles de la Generalitat en el tram 0-3 i les aules de dos anys establides en centres educatius d'infantil i primària.

També et pot interessar