Els ecologistes fan una crida al boicot dels plàstics d’un sol ús

Del 3 al 9 de juny, les organitzacions ecologistes animen la societat a evitar el consum de plàstics.

VÍDEO | Els ecologistes fan una crida al boicot dels plàstics d’un sol ús

La iniciativa Zero Waste Espanya ha organitzat una setmana (del 3 al 9 de juny) de boicot al plàstic (#‎boicotalplástico) contra tots aquells aliments que estan embolicats amb plàstic. La seua pretensió és demostrar als supermercats que una altra manera de consumir és possible. Per a dur a terme aquesta iniciativa, al web de Greenpeace aporten una sèrie de consells, com ara planificar les compres per a poder buscar llocs on venguen a granel, fer-se un mateix els productes (com el suc o el cafè) i portar sempre la bossa o envàs on posar els productes comprats.

Aquesta no és la primera proposta impulsada des de les xarxes d’aquestes característiques, fa uns mesos, des del web vivirsinplastico.com, van fer una campanya per a demostrar com són d’innecessaris els envasos en el cas de les fruites i les verdures.

Des de Greenpeace assenyalen que les accions de reciclatge del plàstic no són suficients, perquè només es recicla el 25% del que es llança al contenidor groc i que per això és important reduir al màxim el consum que fem d’aquest material. 

També et pot interessar

stats