Dues víctimes del sospitós del crim de Marta Calvo declaren que també els va introduir droga al cos i van perdre la consciència

Les dones confirmen que el presumpte assassí va seguir amb elles el mateix ‘modus operandi’ que amb la jove desapareguda a Manuel.

El pressumpte assassí de Marta Calvo també va actuar de manera semblant amb altres dones, que han declarat hui
El pressumpte assassí de Marta Calvo també va actuar de manera semblant amb altres dones, que han declarat hui

Dues de les dones que van sobreviure a les trobades amb Jorge Ignacio Palma, detingut per la mort i desaparició de Marta Calvo al novembre de 2019, han declarat com a testimonis davant del jutge. Han ratificat que Jorge Ignacio Palma els va introduir droga als genitals d'una manera violenta i que van perdre la consciència. També han apuntat que pensaren que l’agressor volia matar-les.

Les seues declaracions han sigut “si es pot, més aterridores” que les que s’havien escoltat fins ara, segons ha manifestat l’advocada de la família de Marta Calvo, Pilar Jové, a les portes del jutjat. “Una d’elles ha explicat com li va arribar a introduir cocaïna per les parts íntimes sense que ella se’n adonara. Ell per la seua banda, ho ha negat, deia que no havia fet res, que tot eren invencions de les dones que havien declarat i que aquesta xica va arribar a pensar que volia matar-la”, exposava davant dels mitjans de comunicació la lletrada.

Els testimonis de les víctimes han confirmat que Jorge Ignacio Palma va actuar amb el mateix modus operandi que amb Marta Calvo. Han explicat que el sospitós els servia una beguda en una copa, després se sentien marejades i indisposades i, posteriorment, mantenien relacions sexuals. Així mateix, han afirmat que no en tenien coneixement ni van donar el consentiment perquè l'acusat els introduïra la cocaïna en el cos, i se n’adonaven quan es despertaven, perquè s’havien quedat inconscients.

El jutge i les acusacions consideren claus les declaracions d’aquestes supervivents per a ratificar que el detingut actuava de manera premeditada i conscient de la gravetat. En total, ja són deu les dones víctimes de Jorge Ignacio Palma les que han declarat davant del jutge.

També et pot interessar

stats