Dues víctimes mortals en accidents de trànsit amb camions a València i la Vila Joiosa

Un jove de 19 anys mor en el xoc entre el seu cotxe i un camió en la V-21, a València, i un motorista de 33 anys per la vida com a conseqüència de l'impacte contra un camió a la Vila Joiosa

Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU
Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU / Europa Press

Un jove de 19 anys ha mort en el xoc entre el seu cotxe i un camió en la V-21, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). L'incident es va registrar anit, al voltant de les 21:40 hores, en la V-21, a l'altura de l'eixida 9, al terme municipal de València.

Fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una de SVB, l'equip mèdic de la qual només va poder confirmar la defunció del jove.

Els serveis mèdics van assistir també a un home, de 54 anys, per una crisi d'ansietat, i que va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Clínic de València.

En un altre accident de trànsit, un motorista de 33 anys ha mort en xocar contra un camió en la població de la Vila Joiosa.

L'incident va tindre lloc aquest dilluns a les 17:30 hores en la carretera N-332. El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU, però l'equip mèdic no va poder atendre el motorista, que ja estava mort.

També et pot interessar

stats