Dues persones sense llar moren a Barcelona en plena onada de fred

Una víctima ha sigut localitzada al barri de la Barceloneta, mentre que a l’altra l’han trobada al parc de la Ciutadella.

Una persona sense llar descansa sobre un banc del barri de Sant Andreu de Barcelona, en una imatge del divendres
Una persona sense llar descansa sobre un banc del barri de Sant Andreu de Barcelona, en una imatge del divendres / Quique García (Efe)

Dues persones sense llar han mort a Barcelona, previsiblement a causa de l'onada de fred. Una d’elles ha faltat al barri de la Barceloneta, mentre que a l’altra l’han trobada sense vida al parc de la Ciutadella, segons han informat fonts municipals.

Tot i que els Mossos d’Esquadra n’investiguen les causes, aquestes dues persones han mort en plena onada de fred, quan estaven al carrer. El consistori ha indicat que una d’elles havia rebutjat allotjar-se en un dels albergs a disposició de la gent sense sostre que hi ha a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona va ampliar des de fa uns dies les places disponibles per als usuaris sense sostre davant de les previsions que indicaven un intens descens de les temperatures. Actualment, la ciutat disposa de vora 2.900 places d'acolliment en diferents equipaments i dispositius d'emergència, segons les dades municipals.

També et pot interessar

stats