Dues persones hospitalitzades per inhalació de fum en un incendi a Elx

El foc ha obligat a atendre també dues dones, que no han necessitat ser traslladades a un centre sanitari.

Edifici en què s'ha produït l'incendi
Edifici en què s'ha produït l'incendi

Un incendi que s'ha iniciat aquest dimecres en una planta baixa del carrer de Carlos Antón Pastor d'Elx (Baix Vinalopó) ha deixat tres persones intoxicades per inhalació de fum i una altra ha requerit atenció mèdica per una crisi d'ansietat, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències. El foc ha començat cap a les onze i mitja el matí.

Tres de les víctimes es trobaven a la primera planta de l'edifici afectat i la quarta, que estava a la terrassa, ha hagut de ser restacada pels bombers. Al lloc de l'incendi s'han traslladat 14 efectius de bombers procedents dels parcs de Crevillent i Elx.

També s'han mobilitzat una unitat del SAMU i una altra de suport vital bàsic. Els serveis mèdics han assistit les quatre persones afectades en l'incendi. Una dona de 76 anys i un home de 78 han hagut de ser traslladats a l'Hospital General Universitari d'Elx per inhalació de fum. Les altres dues persones ateses són una dona de 90 anys per crisi d'ansietat i una altra de 71, també per inhalació de fum. Cap ha necessitat ser traslladada a un centre sanitari.

També et pot interessar

stats