Dues persones ferides després de caure deu metres en un pou de Corbera

El forat es trobava semicobert i el sòl ha cedit al pes, fet que ha provocat l'accident

Efectius de bombers rescaten a dos persones a un pou
Efectius de bombers rescaten a dos persones a un pou / Consorci Provincial de Bombers de València

Dues persones han resultat ferides aquest dilluns després de caure en un pou d'uns deu metres de profunditat en una zona rural de Corbera (Ribera Baixa). Tot apunta que el forat es trobava semicobert i el sòl ha cedit al pes. Els dos ferits, un home de 37 anys i una dona de 47, es trobaven conscients quan han arribat els efectius de bombers a rescatar-los.

El pou es trobava pròxim a la carretera CV-508, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València. Cap a les 14:30 hores, el cos provincial ha rebut l'avís i rescatadors del GERA —en un helicòpter V-990 i acompanyats d'un metge— s'han mobilitzat fins al lloc de l'accident. Han descendit fins on es trobaven els ferits per a proporcionar-los les primeres atencions sanitàries. Fora els esperaven també diversos bombers de Cullera i sergents de Gandia i Alzira.

Posteriorment, els han tret del pou i els han immobilitzat amb seguretat. Les dues persones presentaven politraumatismes i han sigut traslladats a l'Hopital de la Ribera.

També et pot interessar

stats