Dues persones detingudes per la mort d'un sensesostre a Benidorm

El cadàver va ser trobat al setembre en un descampat de la localitat.

Dues persones detingudes per la mort d'un sensesostre a Benidorm
Dues persones detingudes per la mort d'un sensesostre a Benidorm

Dues persones han sigut detingudes per la presumpta implicació en la mort d'un sensesostre el passat setembre a Benidorm a la comarca de la Marina Baixa. El cadàver de la víctima va ser trobat per la Policia Nacional en un descampat de la localitat amb signes d'haver rebut una brutal agressió.

El primer dels arrestats, un home de 39 anys, està acusat d'un delicte d'homicidi i ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció de Guàrdia de Benidorm, que ha decretat el seu ingrés a la presó. L'altre ha sigut acusat d'un presumpte delicte d'encobriment i ha quedat en llibertat amb càrrecs per orde judicial.

Una vegada van trobar el cadàver de la víctima, les autoritats van fer les inspeccions necessàries i van començar la investigació. Quan es va determinar la identitat d'aquesta, els agents començaren a fer el rastreig dels seus últims passos.

Després de saber que havia arribat dos dies abans a la localitat i del testimoni de dues persones que havien conviscut amb ell, van poder tancar el cercle fins que van determinar la identitat dels detinguts. En el registre del seu domicili, on presumptament haurien succeït els fets, es van trobar diverses peces de roba amb restes biològiques.

També et pot interessar

stats