Dues persones detingudes acusades de segrestar el seu soci perquè pagara un deute

El segrestat va aparéixer per la porta de sa casa mentre els agents investigaven els fets.

Els agents detenen un dels presumptes segrestadors
Els agents detenen un dels presumptes segrestadors / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dimarts a València dos homes d'entre 33 i 36 anys com a presumptes autors de delictes d'amenaces, coaccions, segrest i lesions. Els presumptes segrestadors s'haurien endut el seu soci en contra de la seua voluntat perquè la família pagara un deute contret de 25.000 euros.

Una patrulla de la Policia Local atenia al seu domicili una dona que presentava símptomes de ansietat quan els agents van conéixer que el motiu era que havien segrestat el seu fill i van requerir la presència de la Policia Nacional. Una vegada al lloc dels fets, van esbrinar que el fill havia contret un deute de 25.000 euros amb els seus "socis".

Mentre els policies investigaven el cas, un dels segrestadors es va presentar en el domicili per a cobrar el pagament exigit, va ser detingut pels agents de manera inèdita. Quan es va avisar al grup d'investigadors per a localitzar i alliberar al segrestat, aquest va aparéixer per la porta. El fill de la dona va negar en un primer moment que estava segrestat, però les marques d'haver sigut lligat i les cremades de cigarrets en braços i cames el van delatar. La investigació va concloure que havien alliberat a la víctima per tal de desmentir els fets i així el detingut podia quedar en llibertat.

El segrest es va produir davant dels seus familiars i tot apunta que va ser a causa de la impossibilitat de pagar la quantitat reclamada de 25.000 euros. Els agents han intervingut una gravació de vídeo en el qual es veu la víctima lligada a una cadira suplicant que l'alliberaren. Els detinguts tenen nombrosos antecedents policials i han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats