Dues pasteres amb 23 persones arriben a Torrevella i Benidorm

Des de dijous han arribat a les costes alacantines set embarcacions amb huitanta persones migrants.

Imatge del moment de una de les pasteres intervingudes
Imatge del moment de una de les pasteres intervingudes / Creu Roja

Set pasteres amb prop de huitanta persones migrants han arribat a les comarques del sud des del passat dijous. Les dues últimes embarcacions portaven vin-i-tres persones a bord i han sigut interceptades durant la matinada d'aquest dissabte davant la costa de Torrevella (Baix Segura) i Benidorm (Marina Baixa) , segons han informat fonts de Creu Roja. 

La primera de les pasteres ha arribat a la platja dels Bojos de Torrevella al voltant de les dues de la matinada, amb huit persones a bord. Totes es troben en bon estat de salut i han sigut traslladades al port d'Alacant per a rebre atenció sanitària i realitzar-los la prova PCR, tal com dicta el protocol contra la Covid-19.

La segona de les embarcacions ha sigut interceptada per Salvament Marítim a huit milles de la costa de Benidorm, amb altres quinze persones a bord, tots homes, catorze d'ells majors d'edat i un menor.

Aquestes pasteres s'afigen a les interceptades la matinada de dijous i divendres a les costes alacantines, fins a sumar set embarcacions amb prop de huitanta persones a bord, entre elles, una dona embarassada.

També et pot interessar

stats