Dues noves víctimes mortals a la carretera tanquen el tràgic balanç d'accidents del cap de setmana

Mor un motorista en una col·lisió entre una moto i dos cotxes a Alacant i atropellen un vianant a Oriola.

Un dels vehicles implicats en l'accident de la carretera d'Ocaña a Alacant
Un dels vehicles implicats en l'accident de la carretera d'Ocaña a Alacant / Ajuntament d'Alacant

Aquest dilluns, dues noves víctimes s’han afegit al tràgic balanç de les carreteres valencianes durant el cap de setmana, en què han mort tres persones en diversos accidents de trànsit. Aquest matí ha mort un motorista de 47 anys en un accident entre una moto i dos cotxes a la carretera d’Ocaña a Alacant, on també han resultat ferits tres homes. D'altra banda, han atropellat un vianant a Oriola.

En el cas de l’accident d’Alacant, la Policia Local ha detingut un conductor de 42 anys com a presumpte autor d'un homicidi imprudent i contra la seguretat viària, després de provocar un accident múltiple amb dos vehicles, un camió i la motocicleta en què viatjava l’home mort. El detingut ha donat positiu en alcohol, segons ha informat la Regidoria de Seguretat d’Alacant.

El CICU ha rebut l’avís de l'accident sobre les 7:30 hores, però quan els serveis mèdics han arribat al lloc del sinistre només han pogut confirmar la defunció del motorista. Respecte als ferits, a un d’ells, de 42 anys, l'han traslladat a l'Hospital General d'Alacant amb un traumatisme toràcic i cervical, mentre que els altres dos, amb contusions, els han portat a les mútues d'accidents de treball.

Matí negre a les carreteres

D’altra banda, un home de 46 anys ha mort també aquest dilluns després d'atropellar-lo un vehicle a la carretera d'Almoradí a San Bartolomé, al terme d'Oriola.

I al nord, a l’altura del Castell de Vilamalefa, a l’Alt Millars, un jove de 24 anys ha resultat ferit després que l'atropellara una furgoneta que se n'ha eixit de la CV-175. Els serveis mèdics l’han assistit per fractura de turmell i clavícula, i una luxació al muscle. L’han traslladat en helicòpter a l’Hospital General Universitari de Castelló.

També et pot interessar

stats