Dotze anys de presó per a un jove que violà una xiqueta de 13

L'Audiència de València considera provat que forçà sexualment la menor, amb la qual havia iniciat una relació sentimental.

Dotze anys de presó per a un jove que violà una xiqueta de 13
Dotze anys de presó per a un jove que violà una xiqueta de 13

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a dotze anys de presó per un delicte d'agressió sexual un jove de 21 anys que va violar una xiqueta de 13 anys el juliol de 2017. 

En la sentència que ha fet pública el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el tribunal considera provat que el xic va forçar sexualment la víctima i li prohibeix acostar-se o comunicar-se durant tretze anys amb ella. A més, imposa a l'agressor cinc anys més de llibertat vigilada i estableix que haurà d'indemnitzar la menor amb 9.000 euros per danys morals. 

Els fets van ocórrer el 7 de juliol de 2017, quan l'acusat va convidar la xiqueta, amb qui havia iniciat una relació afectiva dies arrere, al seu domicili. L'Audiència considera que l'agressor coneixia "perfectament" l'edat de la menor i va aprofitar que es trobaven a soles per a dur-la a l'habitació i obligar-la a mantindre relacions sexuals.

També et pot interessar

stats