Les dones podran sol·licitar parades d’autobús per la nit en les Festes de la Magdalena

La iniciativa de l'Ajuntament de Castelló té com a objectiu que no modifiquen la rutina per por a patir episodis de risc.

Europa Press
Europa Press

L'Ajuntament de Castelló posarà en marxa, durant la setmana de les Festes de la Magdalena, una experiència pilot pensada perquè les dones puguen demanar parades d’autobús a demanda a partir de les 22:00 h. Aquest servei s’oferirà en les tres línies nocturnes i en la línia del Grau per Germans Bou.

Així, les dones que ho sol·liciten podran baixar fora de les parades oficials en el punt més pròxim a la seua destinació dins del recorregut de la línia d'autobús. Les usuàries que estiguen interessades a fer-ho li ho hauran de comunicar al conductor o conductora en pujar al vehicle. 

Segons el consistori, la iniciativa espera donar resposta a la potencial demanda, millorar la qualitat del servei que presta la xarxa urbana d'autobusos i proporcionar a les dones els recursos necessaris perquè no modifiquen la seua rutina o deixen de fer alguna cosa per la por a patir episodis de risc. 

També et pot interessar

stats