Doña Manteca, el trio valencià que s'ha fet viral versionant música llatina

Amb els seus arranjaments han captivat artistes com Nathy Peluso, Jorge Drexler o Kevin Johansen

Visitem Doña Manteca a l'estudi / À Punt NTC

Elena, Paula i Empar són Doña Manteca, un trio musical de la ciutat de València que s'ha fet viral en les xarxes socials gràcies a les seues harmòniques versions de cançons llatines d'ara i de sempre. Una aventura que va començar ja fa dos anys, però que va tindre un punt d'inflexió fa unes setmanes després que versionaren Salvaje de Nathy Peluso. La cantant argentina les va felicitar públicament per l'adaptació i no ha sigut l'única artista a qui Doña Manteca ha conquistat: Jorge Drexler o Kevin Johansen també els han donat l'enhorabona.

El nombre de seguidors puja i puja i en el seu compte d'Instagram ja en són quasi 180.000. Consideren aquest èxit inesperat un "premi" que els motiva a continuar, però expliquen a À Punt que darrere de les xarxes socials hi ha molt de treball: "No hem pres la decisió de ser músiques professionals després de l'èxit del TikTok o d'Instagram, ja teníem una visió professional del grup".

Rosalia, Shakira, Juan Luis Guerra, Sílvia Pérez Cruz o Luz Casal formen part del seu repertori i saben aportar un toc personal que amalgama les tres veus amb diversos instruments de corda o percussió. Uns arranjaments que han traspassat fronteres, amb milers de m'agrada i seguidors que esperen amb candeletes la pròxima versió.

També et pot interessar

stats