El doctor valencià Andrés Cervantes, nou president de la Societat Europea d'Oncologia

Presidirà aquesta organització científica de referència durant el període 2022-2023.

L'oncòleg valencià Andrés Cervantes acaba de ser elegit president de la Societat Europea d'Oncologia Mèdica
L'oncòleg valencià Andrés Cervantes acaba de ser elegit president de la Societat Europea d'Oncologia Mèdica / Europa Press

L'oncòleg valencià Andrés Cervantes acaba de ser elegit president de la Societat Europea d'Oncologia Mèdica (ESMO), una organització científica de referència europea, per al període comprés entre l'1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2023. Cervantes és cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València i director de l'Institut d'Investigació Sanitària Incliva.

Els membres que l'ha votat han valorat especialment el seu programa, centrat en la promoció de la formació i en la consolidació dels llaços d'ESMO amb altres organitzacions internacionals que transcendeixen l'àmbit d'Europa.

Cervantes s'ha mostrat "emocionat i honrat" per ser elegit per a aquest càrrec i ha posat l'accent en la necessitat d'establir nous eixos d'actuació "concordes amb el creixement humà, geogràfic i científic d'ESMO".

Quart espanyol al capdavant d'aquesta prestigiosa societat

El professor Cervantes serà el quart espanyol al capdavant d'aquesta prestigiosa societat, després dels doctors Hernán Cortes, José Baselga i Josep Tabernero.

ESMO, sigles en anglés de la European Society for Medical Oncology (Societat Europea d'Oncologia) és l'organització oncològica de referència al continent i una de les més importants a nivell mundial. Actualment té més de 22.000 membres de 150 països, dels quals més de 900 són oncòlegs espanyols.

També et pot interessar

stats