Divulgar ciència amb una cervesa a la mà

És una iniciativa en què la comunitat científica es dóna a conéixer, entre altres ciutats, a València, Alacant, Castelló i Sagunt.

El festival Pint of Science uneix divulgació de la ciència amb oci
El festival Pint of Science uneix divulgació de la ciència amb oci

Aquest dimecres acaba el Pint of Science, un festival internacional que uneix la divulgació de la ciència amb l'oci. Durant tres dies la comunitat científica ha canviat els laboratoris per diferents bars en més de 270 ciutats del món, entre elles València, Castelló, Sagunt i Alacant. Es tracta de la quarta edició d'aquesta trobada que cada any reuneix més curiosos i interessats pels temes científics.  

Parlar de ciència en un bar i amb una cervesa a la mà és la proposta del Pint of Science. L'organització de la iniciativa a la Comunitat Valenciana assegura que aquesta proposta, també ací, compta cada vegada amb més seguidors. A més, la de 2018 és l'edició amb més dones científiques participants.

Nanoteràpies, bioinformàtica, cetacis, autisme, globus estel·lars, Alzheimer... El ventall de temes tractats en aquestes trobades de divulgació científica és pràcticament inabastable. El festival acaba aquesta vesprada amb ponències sobre química, sostenibilitat, tecnologia o evolució en diferents locals de les quatre ciutats de la Comunitat Valenciana que s'han sumat a la iniciativa.

També et pot interessar

stats